6 Great Summer Lydbøger til læsere på den sydlige halvkugle

Hvis du vil ringe til dit band lydbøger, du må hellere have nogle gode historier at fortælle. Dette er absolut den bedre gratis-prøveperiode mulighed, især fordi du kan holde din gratis bog bagefter. ACX har tonsvis af bøger venter på at blive forvandlet til lydbøger, så hold audition! Vi går ind, vi improviserer, og enten beholder vi det, eller også gør vi ikke. Dette sikrer, at jeg næsten aldrig lytte til en lydbog jeg ikke kan lide. Den London-baserede duo har udviklet en unik evne til at fremmane magiske lydlige snapshots, der wallop du kan lide bong hits. Hvis du har brug for at leje en eller flere, har vi uafhængige entreprenøraftaler, du kan bruge.

OK, efter scanning af disse tips, kan du lært noget hjælpe din iPad fungerer godt. Endelig, hvis softwaren er færdig med scanning job, generelt, vil du få en liste over filer, der vises på programmet interface, som er dine tabte data på samme partition. Nu tilføje den udfordring at forene kræfterne med en anden voksen, der kan vælge strategier, der er forskellige, og som blev rejst af forskellige forældre. Denne hjertevarmende kommer af alder historie, skrevet til et voksent publikum, følger Freedom Jane Mckenzie, der ikke kan lide kønsroller og stereotyper. Hvem er de mennesker, der skriver disse lydbøger? Evangeline: “Jeg havde fundet mig selv at skrive disse mærkelige historier som SMS-beskeder på min telefon. David: “Det var så perfekt – denne utrolige SMS- besked… Derude, på tværs af bølgelængder eller i de mest benede sider af deres bøger, er der en pige, der er tabt i begær, sad spise muslinger på en South Wales strand; Der er en alkohol-fueled vision af helvede som en familie smelter ned i en lufthavn afgang lounge og der er en carsick hund i ryggen af din bedstemor Jimmy’s bil.

Hvert afsnit fokuserer på en anden generation af hver familie og er skrevet i en anden genre. Gennem ACX, kan du finde et ubegrænset antal potentielle handler koncerter, og lydbøger du producerer vil være tilgængelige på Audible, Amazon, og iTunes. Der er en række automatiserede værktøjer til RSS filtrering og sammenlægning, såsom Yahoo Pipes, RSSfilter, og RSSmesh. Der er muligheder for at øve sig i at tale med nogen flydende spansk. Offentlige taler ekspertise normalt ikke kun udnyttes i scenario præcis, hvor du er nødt til at løse en stor gruppe af enkeltpersoner. Bare fordi det er gratis betyder ikke, at alle disse bøger er klassikere i det offentlige rum. Desværre ikke. Men de fleste bøger især de nyeste bestsellere bliver offentliggjort på denne formular. En af de bedste lydbøger til at komme ud i de sidste par år, Trevor Noah fortæller sin erindringsbog, hvor han fortæller historien om hans selve fødslen er en forbrydelse under Sydafrikas apartheid, som forbød interracial relationer.

Søg efter bøger, du er interesseret i at fortælle og producere, og optag et par minutter af manuskriptet. Når eksemplet er godkendt, skal du registrere resten af projektet. 2.983 titler åbne for auditions, 286.735 producenter at vælge imellem, og 224.495 lydbøger til salg på Audible, Amazon og iTunes. I marts 2011 havde Librivox ca. 4.250 titler til rådighed. Med en 30-dages gratis prøveperiode kan du gennemse Audibles bibliotek med titusindvis af titler. Når du har åbnet appen, download lydbøger gratis skal du søge efter dit bibliotek og registrere dig – du skal bruge dine oplysninger om medlemskab af biblioteket til dette. Der er også Hoopla, som bruger dit bibliotekskort, også. Dette websted bruger Akismet til at reducere spam.