Artikel Marketing, og hvordan det virker

Det er estabilished, at artikel Marketing anlæg af et stort antal af Internet marketingfolk i bred vifte af nicher. Det er bevist gentagne gange. Men dem, der ikke har nogensinde forsøgt artikel marketing har tendens til at synes, at det er sværere eller mere tidskrævende, end det egentlig er.

Starter ved at skrive en artikel. Dette kan ske ved dig selv, eller du kan leje en ghost writer. Udgifterne til ghost skrevet artikler er normalt mindre end $10,00 for en 300 til 500 ord artiklen. Det er vigtigt, at artiklen er informative og relateret til din niche. Artiklen skal ikke lyde som en salgsbrev.

I slutningen af artiklen inkludere du din ressource box.» En ressource box er blot oplysninger om forfatter, og det omfatter som regel et link til forfattere relaterede websted, et link til at abonnere på et nyhedsbrev, og måske endda en e-mail adresse for at kontakte forfatteren. Hvis din artikel er ghost skrevet, er du stadig forfatter.

Nedenunder den ressource boksen Skriv du en erklæring om at give andre ret til at genoptrykke artiklen gratis, så længe de ikke ændre det og holde din ressource box knyttet. Dette giver mulighed for andre til at gøre din artikel viral.

Når artiklen er skrevet, skal du distribuere den til så mange artiklen mapper, som du kan finde. Det hjælper også sende artiklen til ezine udgivere i din niche til overvejelse. Du kan finde lister over ezines i de forskellige ezine mapper, der er tilgængelige på internettet.

Der er artikel indsendelse software, der kan bruges til at fremskynde indsende din artikel i. Et eksempel på denne type software er Instant artikel Submitter på Der er også tjenester der manuelt vil indsende din artikel til mapper. Det anbefales stærkt, fordi mange artiklen mapper tillader ikke og vil ikke acceptere artikler indsendt med software. En sådan anbefalede artiklen indsendelse tjeneste er vi Indsend artikler på:
.

Add a Comment

Your email address will not be published.