Baby klapvogn – hvordan til at vælge

Du skal begynde at indsamle ting din baby får brug for, nu hvor du fik nyheden om at de forventer et bundt af glæde. Du kan føle sig overvældet, hvis dette er din første baby med alle de beslutninger, der skal gøres.

Beslutning om typen af klapvogn du vil bruge til din baby er en af de største beslutninger du skal foretage. Du skal afgøre din budget først, før du begynder at vælge blandt de mange forskellige typer af klapvogne. Omkostninger af klapvogne kan variere fra $10 til $400 og højere.

De lavere ende klapvogne er generelt letvægts paraply klapvogne. Nem foldning og opbevaring give disse klapvogne en fordel. Høje priser for en klapvogn kunne tyde på højere kvalitet og bedre egenskaber. Du skal vide, hvilke af forskellige funktioner, der kommer med klapvogne er vigtigt for dig?

Hvor ønsker du en konvertible travel system eller en klapvogn og en autostol? En rejse system har et ophold i bil base, en klapvogn rammen som den babystolen / bil sikkerhed sæde er fastgjort. Disse er vidunderlige især for din nyfødte baby.

En play bakke, der har steder for en flaske eller juice cup kommer med klapvogne. Mange klapvogne kommer med baldakiner, der har vinyl vinduer til at lade dig holde øje med barnet. Nemt anvendt mund bremser, der er knyttet til både baghjulene og en wrist strap bremse, som kan bruges sammen findes på de fleste klapvogne.

Mens du har bæltet giver det dig ekstra sikkerhed, mens du er stoppet, fordi klapvognen ikke kan rulle væk. Klapvogne nu kommer med en forælder bakke, der passer over håndtag bar samt et stort opbevaringsrum kurv, der passer under sæde(r). Det har en holder til en kop kaffe eller en sodavand, din mobiltelefon, snack og dine nøgler.

Vendbar styr, der kan flyttes fra front til bag og omvendt og kan indstilles i højden er nu på de fleste klapvogne. Vendbar styret kan hjælpe dig med at se din baby, mens han rides hvis det er nødvendigt og højde justerbar funktion er en stor back saver.

Næste er for at blive betragtet som sædet. Vil sædet læne nok, hvis det lænes, for at tillade din nyfødte at ligge næsten flad? Sædet vil være behageligt for din baby og godt polstret? Kan sæde polstring fjernes, så det kan vaskes? Tæpper, der kan fastgøres med snaps til sædet kommer på de fleste øvre ende klapvogne

Din baby klapvogn bliver som en bunting på hjul med disse tæpper. Din baby er beskyttet mod vind og barske sollys med brugen af disse aftagelig regn emhætter. En anden twist kommer med din beslutning om klapvogn. Du kan få gratis en klapvogn, som er næsten helt nyt fra din ven. Hun lover at få klapvognen klar til dig og rengøres.

Er det et sikkert valg for din baby at have en brugt klapvogn? Før du placerer din baby i det skal du kigge over nogle ting, og det kunne være et meget godt valg for dig og din baby. Ingen huller, buler eller revner bør findes i rammen. Bolte og skruer skal alt være på plads.

Hvis det var noget mindre din baby kan være alvorligt såret i en ulykke. Er der nogen skarp pletter på rammen? Kan din baby skæres af skruer stikker ud eller er der løse skruer? Er den ramme og håndtag bar korrekt sluttet?

Har du brug at kigge over hjul for utætheder i lufttryk eller er de faste?

Hjul; er de slidte?

Skal hjulene udskiftning?

Er hjulene dreje korrekt?

Er axels skæve?

Holder bremser når anvendes og fungerer korrekt?

Ligegyldigt hvis sædet er i straight os placere eller tilbagelænet stilling, sæde hold?

Din baby kan være alvorligt såret, hvis sæde ikke holde positionen godt. Er sædet foring montering rammen ordentligt og er det ren? Klapvogne har en bred vifte af muligheder, typer og stilarter. Multi siddende klapvogne er tilgængelig for to børn eller mere.

Der er en række forskellige siddepladser ordninger, herunder tandem og side af siddepladser samt stadion siddepladser som en variation af tandem siddepladser hvor bagsædet er højere end den forreste, så det andet barn til at se mere end bare på bagsiden af et hoved.

Jogging klapvogne har en trekantet akselafstand med en stor én ud foran og to bag. Jogging klapvogne kommer også med flere siddepladser. Brugt eller ny nyde dine udflugter med din baby eller børn.

Add a Comment

Your email address will not be published.