FADING GIGANTER—tendens til anerkendte lederne til at “Miste det” som Mega bygherrer

Det var et sjældent øjeblik i networking historie: fire personer med høj MLM synlighed sad sammen omkring et bord. En var manden, der revolutionerede kost industrien, eksploderer sin virksomhed til over 300 millioner senest 4 år efter lanceringen og opbygning af snesevis af millioner dollar lønmodtagere i hans 30-års uopsigelighed i MLM branchen.

Hans venstre var en anden forklaring af MLM—arving til en af de største MLM formuer at nogensinde blive samlet og ejeren af det selskab, der var, velsagtens, den mest karismatiske og velhavende kometagtige-anledning-til-rigdomme nogensinde at ramme vores industri. Min mand, Taylor Hegan, og jeg, der har gjort over tre millioner dollars, de sidste par år, samt at skabe over et dusin andre millionærer i det seneste årti, afrundet ud cirklen.

Når emnet for brancheledere evne til at gentage deres succes, når de bevæger sig fra et firma til et andet kom op, besluttede vi kollektivt, at meget få “store” ledere er i stand til at ændre virksomheder og gentage deres track records.

Måske den mest overbevisende grund til dette er karakteren af den drøm, vi sælger: “Bygge et imperium, som du kan styre fra strandene i verden.” “Opret finansiel frihed, som giver dig tid friheden til at tilbringe sammen med din familie og dine Hobbyer”.

Vi, der har bidraget aktivt til skimmel industrien for de sidste tre årtier, har bemærket, at dem, der ramte de store indkomster sjældent fortsætte med at opbygge og arbejde virksomheden aggressivt fra en ansættelse og vækst vægt efter deres kontrol overgå $20,000 om måneden. I lyset af at sabotere fænomener, jeg troede det ville være nyttigt at tilbyde op nogle retningslinjer for at hjælpe dig undgå at blive en statistik, når du ramte det store!

Jeg foreslår, at du: 1. ansætte et personale til at hjælpe du køre din virksomhed som en virksomhed; 2. aldrig opgive gør trinene lederskab, der fik dig der. Disse omfatter: detailhandel, reklame, sponsorering, mentorordninger, uddannelse, personlig udviklingsarbejde, lederskab forvaltning, daglig kommunikation og event planlægning. Med den nuværende tendens i kompensation udbetalinger samt telekommunikationssystemer og rekruttere systemer, distributører har tendens til at udvikle deres loyalitet over for deres produkter og selskab. En af de største penge lønmodtagere gennem tiderne for nylig gjort denne interessante erklæring: “hvis jeg ønskede at forlade mit firma i dag (efter mere end et årti og $35 millioner Kommission optjent), ville jeg være at flytte mennesker med mig. De er så meget produkt-bundet, det ikke handler om mig, eller lokke af en mulighed. Det handler om de resultater, de skaber gennem detailhandel systemer og ny rekruttere systemer.”

I din mindre vellykkede dage vil jeg opfordre dig til at sponsorere din svaghed—altså—hvis du ikke kan lide gør postordre, jeg vil opfordre dig til at sponsorere en person, der gjorde. Som du fremskridt op ad stigen til succes med MLM, lad mig bønfalder dig at leje dine svagheder—så at inden for din umiddelbare retning, dit kontor fortsætter med at udføre alle de nødvendige faser af virksomheden.

Lad mig også foreslå, at i det mindste du slutter tilbage i 10% af din indkomst mod firmaudgifter… og måske ville det være hensigtsmæssigt at investere betydeligt mere end. Taylor og jeg tilbringe mange tusinde om måneden på udgifter, men som han er hurtig til at påpege, at vi stadig har tjent en formue i forhold til denne udvidede fane.

Hvis du vil undgå at blive en fading gigant, skal du løbende vurdere din virksomhed udvikling og Omgiv dig med en mastermind gruppe, der vil stimulere dig for at være det bedste du kan. Husk: de sande store ledere i MLM er ikke nødvendigvis de største indkomster; de er de mest vel-afrundet kunstnere med industrien udholdenhed. Sørg for, når du tager din karriere til superstar niveau, som du kan huske betydningen af fortsat at udføre de opgaver, som oprindeligt fik dig der! Du vil derefter blive, multi-millionær, Charles Givens, har altid sagt, “Ti fod høj og skudsikre.”

Add a Comment

Your email address will not be published.