Sådan finder du ud af, om et bredbånd i hjemmet er noget for dig

Når du prøver at beslutte, om bredbånd i hjemmet er det rigtige valg for dig, er der et par ting, du skal overveje:

Placering

Bredbånd til hjemmet er en fast tjeneste, der er bundet til dit hus. Selvom det er simpelt at gøre tjenesten trådløs inden for din egen ejendom (og faktisk vil de fleste udbydere give dig en trådløs router til at gøre netop dette), kan du kun bruge den derhjemme. I de fleste tilfælde skal du også tage en fungerende telefonlinje installeret (den eneste virkelige undtagelse er Virgin Medias fiberoptiske bredbånd, som du kan tage uden en telefonlinje, hvis du ønsker det, men disse tilbud er ikke tilgængelige på alle områder ). Hvis du dog ønsker dette, kan du læse mere på gobredbaand.dk.

Hastighed

Hvis hastighed er vigtig for dig, er hjemmebredbånd den hurtigste type bredbånd, som du sandsynligvis vil være i stand til at få for langt de fleste af Storbritannien.

Download kvoter – Tilsvarende download kvoter tendens til at være meget mere generøs end for andre typer bredbånd. Hvis du ønsker at tilslutte flere computere og enheder på samme tid, er hjemmebredbånd meget enklere at konfigurere til dette end andre typer bredbånd. Derudover har bredbånd i hjemmet har en tendens til at være mere stabil end andre typer bredbånd.

Kontrakter

Der er ingen betaling, når du går hjem bredbåndsaftaler (men der er korte kontraktaftaler tilgængelige fra 1 måned, men de er tilbøjelige til at være dyrere end længere kontraktaftaler). I slutningen af ​​dagen, hvis du forventer, at det meste af din bredbåndsbrug skal være derhjemme, og du vil have pålidelighed, hurtige hastigheder og potentielt dele din forbindelse mellem et antal enheder på samme tid, er en bredbåndsforbindelse til hjemmet noget for dig.