Sådan vælger du mellem premium streaming-tv-tjenester eller budget

Der er to hovedtyper til streaming-tv-tjenester: premium og budget. Mens budgetstreamingtjenester kan købes for så lavt som $ 25, tilbyder de ikke lokale kanaler. Premium-tjenester kan købes for $ 75 og inkluderer lokale kanaler og supercharged Cloud DVR’er. Hver enkelt tilbyder optagede shows, men de har nogle begrænsninger. Her er nogle fakta om hver. Det er vigtigt at huske, at du kun får det, du betaler. Udforsk dine muligheder for at finde den bedste streaming-tv-tjeneste.

En hurtig internetforbindelse er alt hvad du behøver for at klare dig uden at skulle betale for kabel. DirecTV Stream starter ved $ 90 pr. Måned for “Choice” -pakken. Dette inkluderer regionale Bally Sports samt YES Network. Det inkluderer dog ikke store sportsnetværk som ESPN og NBC Sports Network. Denne service er fantastisk til sportsfans, der ønsker at se deres yndlingskanaler.

En streaming-tv-tjeneste bør også tilbyde live sportsbegivenheder. Mens de fleste af dem tilbyder live sportsbegivenheder, er det muligt at se visse begivenheder live on demand. Du kan også se lokale kanaler via en HD-antenne. De fleste streamingtjenester tilbyder denne funktion og vil informere dig, hvis de er tilgængelige i dit område. Det er bedre at have et satellit- eller kabel-tv-selskab til at se lokale kanaler, hvis du ikke bor i nærheden af nogen.

En streaming-tv-tjeneste er også kontraktfri. Det betyder, at du kan spare penge på dit kabelabonnement. Disse tjenester kan tilgås på smartphones og tablets, så der kræves ingen set-top-bokse for at nyde dine yndlingsprogrammer. Du kan også se hundredvis af live kanaler via live streaming tv-tjenester, som er meget billigere end traditionelt kabel-tv.

Udvalget af streaming-tv-tjenester er stort. Der er mange streamingmuligheder tilgængelige, herunder mere end 30 store netværk samt en voksende liste over mindre virksomheder. Hvordan kan du vælge den rigtige? Du kan finde den streamingtjeneste, der passer bedst til dine behov ved at følge disse enkle trin. Det er vigtigt først at evaluere din nuværende tv-tjeneste og beslutte, om det er umagen værd. Der er mange flere muligheder, end du måske er klar over.

Netflix har et fantastisk udvalg af tv-shows og film. Netflix’ bibliotek indeholder originale titler samt genudsendelser og dokumentarer. Pluto TV har over 200 kanaler. Derudover kan du se originalt indhold oprettet af Disney og Pixar som Forky Asks Question og The Marvelous Mrs. Maisel. Over 100 premium-kanaler er også tilgængelige for dig ud over Netflix. Der er en service til alt.