Tag i biografen

Selvom du er studerende og din indkomst er lav, så har man stadig brug for at koble fra, såsom at tage ud og spise eller tage i biografen. Det kan dog være svært at finde råd til, især hvis du ikke har nogle venner som vil låne dig, pengene til at tage ud og koble af med, hvis dine forældre heller ikke vil låne dig pengene, så kan det være svært at finde noget hjælp. Jeg vil dog komme med nogle muligheder herunder, til hvad du kan gøre for at få råd til en tur i biografen eller ud og spise.

Budget

Noget af det første du skal gøre, det er at få et overblik over dit budget, for at se hvad du bruger dine penge på hver måned, for at se hvor mange penge du bruger på ting som ikke er nødvendige, om du har et stort forbrug af cigaretter, drikker meget sodavand, eller at du tager til fest hver weekend. Så er der altid nogle ting man kan skære i for at få et større rådighedsbeløb, det er ikke nogen umulig opgave at få et større rådighedsbeløb. Det er ofte de små ting, som kan ødelægge et budget, at man køber en kop kaffe for en 20’er på tanken hver dag får det hele til at løbe op i længden. Det er derfor vigtigt at du får styr på dit budget som det første.

Hvad skal du vælge

Det kan være svært at finde ud af hvad man gerne vil, om du skal tage ud og spise eller om du vil i biografen, men du skal gøre det du bliver mest afslappet af, ikke hvad andre gerne vil have dig til, det er vigtigt at du slapper af og ikke anstrenger dig. Det kan man nemt komme til når skal ud og spise, fordi man ikke bare kan slappe af som man kan i en biograf, men det kan selvfølgelig variere fra person til person, om hvad de bliver mest afslappet af. Det kan godt koste lidt at tage i biografen hver weekend, men det findes der hjælp til, du kan fx tage et kviklån, på den måde har du pengene på din konto inden for et par timer, du kan vælge en lang løbetid eller en kort løbetid, på den måde kan du selv som studerende, overskue at afdrage på dit lån hver måned. Selvom folk tror kviklån er en dårlig ting, behøver det nødvendigvis ikke være det, der er mange mennesker som har en god erfaring med kviklån.

Hvor finder jeg ud af hvilken firm der går

Det er meget let at finde ud af, hvilken film der går på hvilket tidspunkt, det eneste du skal gøre, er at google den biograf tættest på dig, så skulle hjemmesiden meget gerne have alle oplysninger, inde på deres side. Du vil også kunne finde priser på diverse billetter, du kan bestille plads så du selv kan vælge hvor du gerne vil sidde.